×

Sundheds- og ældreminister besøger Styrelsen for Patientklager

17. februar 2020

Fredag den 21. februar besøger Sundheds- og Ældreminister Magnus Heunicke Styrelsen for Patientklager i Aarhus.

Styrelsen for Patientklager startede i Aarhus den 1. juli 2018 som resultat af den daværendes regerings runde to af flytningen af statslige arbejdspladser. Nu besøger nuværende sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke styrelsen i Aarhus.

”Det er ikke nødvendigvis let at være en ny og udflyttet styrelse, der uundgåeligt taber noget flyvehøjde, når behandlingen af cirka 10.000 årlige klage- og ankesager flyttes fra København til Aarhus. Jeg er derfor rigtig glad for, at styrelsen er lykkedes over al forventning med at tiltrække rigtig mange højtkvalificerede medarbejdere. Det har ikke været nogen selvfølge,” siger sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke.

Styrelsen har i dag ca. 230 primært juridiske, sundhedsfaglige og administrative medarbejdere i Aarhus.

 ”Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme borgernes helt forståelige ønske om en hurtig afklaring på deres sag, hvis de har oplevet fejl eller andre tilfælde, hvor vores sundhedsvæsen ikke har levet op til sin høje standard. Det ved jeg, at de mange dygtige medarbejderne i styrelsen hver dag gør deres yderste for,” siger sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke.

 Direktør Lizzi Krarup Jakobsen glæder sig til besøget:

 ”Vi glæder os rigtigt meget til ministerens besøg. Vi har allerede nu et godt fundament takket være engagerede medarbejdere, der knokler på hver dag. Men der ligger stadig en stor opgave foran os. Derfor betyder det selvfølgelig også meget, at ministeren lægger vejen forbi og anerkender medarbejdernes indsats, siger hun.

 

Program

  • Kl. 14.00 – 14.05: Modtagelse og velkomst
  • Kl. 14.05 – 14.40: Tale ved ministeren, inkl. spørgsmål fra medarbejderne
  • Kl. 14.40 – 14.45: Spørgsmål fra pressen

Adresse

Styrelsen for Patientklager
Olof Palmes Allé 18H
8210 Aarhus N.

 

Tilmelding

Pressen er velkommen til at deltage i mødet. Tilmelding til kommunikationskonsulent Lotte Fisker Jørgensen på lfij@stpk.dk / telefon 2380 9628.