×

Kontakt

Opdateret 1. juli 2018

Du kan kontakte Styrelsen for Patientklager på:

Hovednummer: 72 33 05 00
Erstatning: 72 33 07 40
E-mail: stpk@stpk.dk

Der kan sendes sikker e-mail til e-mailadressen: stpk@stpk.dk.

Telefontider

Telefonerne er åbne mandag - fredag kl. 10:00 - 14:00.

Åbningstider

Der er åbent mandag til fredag i vores reception på Finsensvej kl. 10:00 - 14:00.

Sikker kommunikation

Styrelsen for Patientklager anbefaler, at du sender meddelelser der indeholder fortrolige og personhenførbare oplysninger sikkert vha. Digital Post - din digitale postkasse på borger.dk (alternativt vha. e-Boks) eller virk.dk. Det sikrer mod, at uvedkommende kan læse indholdet.

Skriver du fra en myndighed kan vores e-mailadresse stpk@stpk.dk modtage Sikker Mail, dvs. mail som er krypteret og signeret vha. den offentlige Sikker Mail-løsning og myndighedens certifikat.

Send Digital Post sikkert (Kræver NemID-login)

Databeskyttelsesrådgiver 

Helle Ginnerup-Nielsen er databeskyttelsesrådgiver for Sundheds- og Ældreministeriets koncern og har ansvaret for at rådgive om og overvåge databeskyttelsesområdet i Sundheds- og Ældreministeriets departement og institutioner, dog med undtagelse af Lægemiddelstyrelsen, der har sin egen databeskyttelsesrådgiver. 

Databeskyttelsesrådgiveren fungerer som kontaktpunkt for de registrerede personer og tilsynsmyndigheden og kan kontaktes på hgn@sum.dk eller på direkte tlf. 72 26 94 56.

Adresser

Aarhus

Lyseng Allé 1
8270 Højbjerg

I Aarhus finder du to af vores tre kontorer for behandlingsklager. Det betyder at vores kollegaer i Aarhus udelukkende behandler klagesager. Bemærk at alt post til de tre kontorer for behandlingsklager skal afleveres eller sendes til Finsensvej 15, 2000 Frederiksberg.

Frederiksberg

Finsensvej 15
2000 Frederiksberg

På Frederiksberg finder du vores kontor for Erstatning, Patientrettigheder, Visitation og Sagkyndige og Behandlingsklager.